Projektbeskrivning

Träna

Vi har verktygen för att göra din träning hos oss meningsfull. Dessutom har vi teknik som normalt bara är tillgänglig för tourproffs som förenklar och tydliggör hela din utveckling.

Bara slå lite bollar

Vi har de mest avancerade verktygen för träning i världen, men ibland ska man inte krångla till det. Hos oss kan du komma och bara slå lite bollar för att känna på bollträffen. Alla data finns där om man vill titta, men fokuset kan vara på bollflykten.

Säg bara att du bara vill slå lite så ordnar vi det. Har du frågor finns vi alltid nära.

 • Tester:
  Det finns flera standardiserade tester du kan göra för att hålla koll på din utveckling. Dessutom kan du jämföra dina resultat mot andra i samma handikappnivå eller varför inte mot proffsen. Tester som Trackman Combine och The Wedge Test har gjorts av tiotusentals människor värden över och visar med brutal tydlighet var du har dina svagheter så du vet vad du måste förbättra. Och var dina styrkor ligger också så klart.
 • Trackman Optimizer:
  Trackman Optimizer är ett verktyg som baserat på din svinghastighet talar om vad din optimala längd skulle vara om några nyckeldata var ”rätt”.

Avancerad träning

Om du vill ha lite mer struktur i din träning så har vi det du behöver.

 • Video:

  Alla våra platser har video så att du själv kan analysera din sving. Videon spelas automatisk in när du slår och spelas upp direkt efter slaget så du kan titta utan att behöva lämna din plats.

 • Avancerad data:
  Trackman levererar data för 23 olika faktorer. Inte bara boll och klubbhastighet utan också kvaliteten på bollträffen, var i svingen din klubba når sin lägsta punkt, attackvinkel osv utan också alla snitt och hur stor avvikelse det är mellan dina slag.Allt skickas i en dynamisk rapport efter du är klar så du kan gå igenom och analysera dina framsteg hemma i lugn och ro.

Instruktion

Vi erbjuder instruktion för alla delar av spelet. Oavsett om du vill bli av med din slajs eller vill chippa bättre så kan vu hjälpa dig. Vi lägger upp träningsprogram både för golfspel och styrka.

 • Video: Video är ett mycket bra verktyg för att man själv ska se och förstår hur den egna svingen ser ut och fungerar. Vi använder video i all instruktion, och uppmuntrar till att eleven fortsätter med det för egen träning.
 • Dynamiska rapporter: Alla lektioner slutar med att man får en avancerad och mycket lärorik rapport där alla slag finns väl dokumenterade med video, alla data, Optimizer data och inte minst alla snitt och avvikelser.
  Allt skickas i en dynamisk rapport så du kan gå igenom och analysera dina framsteg hemma i lugn och ro.
 • Tester: Det finns flera standardiserade tester du kan göra för att hålla koll på din utveckling. Dessutom kan du jämföra dina resultat mot andra i samma handikappnivå eller varför inte mot proffsen. Tester som Trackman Combine och The Wedge Test har gjorts av tiotusentals människor värden över och visar med brutal tydlighet var du har dina svagheter så du vet vad du måste förbättra. Och var dina styrkor ligger också så klart.