Golf Lab öppnar utomhus på Rotebro Golf

Golf Lab kommer, så fort vädret tillåter att erbjuda sina tjänster i samarbete med Rotebro Golf.

Rotebro Golf är en av regionens bästa träningsanläggningar med 300 meter lång range och mycket bra bollar, puttinggreen, närspelsområde samt Sveriges antagligen bästa Pay & Play-bana.

För er som inte vet vad Trackman är så är det en radarteknologi som används av coacher och proffs runt hela världen. Ingen annan launch monitor är lika exakt.
Tekniken hjälper allt från nybörjare till proffs att hitta fel i svingen som man inte kan se med ögat. Golf Lab har hjälpt 100-tals spelare av alla kategorier genom åren att lära sig mer om sina svingar. Välkommen att testa du också. Om du inte gillar det så får du pengarna tillbaka.

Medlemmar och innehavare av rabattkort kan fortsätta utnyttja Golf Labs tjänster hela säsongen (Bollar ingår ej)

DET HÄR KAN DU GÖRA

SE HUR EXAKT HUR LÅNGT DU SLÅR

OCH FÅ FEEDBACK PÅ VARJE DEL AV DIN SVING

Efter varje slag så får du data på allt som bollen och klubban gör. Kontrollera ditt swingspår, klubbhastighet, attack angle mm. Inte minst kan du se hur långt du slår. Trackman mäter dina slag med en exakthet som ingen annan kan.  Felmarginalen ligger på under 30 cm på 100 meter.

Se video

SPELA NÅGON AV VÅRA 60+ BANOR

OCH FÅ FEEDBACK PÅ VARJE DEL AV DIN SVING

Variera din träning genom att spela 18 hål på valfri bana. Inget kan vara bättre att träna som du spelar.

Se video

Spela Bana

FILMA MED FLERA KAMEROR SAMTIDIGT

Spela in din swing från flera håll samtidigt samtidigt som du får alla data.

Watch video

OPTIMIZER

EN BILD, ALLA SVAR

Med Optimizer kan du se den verkliga potentialen för varje givet slag baserat på din swinghastighet. Du kan också se vilka parametrar du behöver arbeta med för att få din optimala carry.

Watch video

TRACKMAN COMBINE

TÄVLA MOT DOM BÄSTA ELLER DIG SJÄLV

TrackMan Combine är ett standardiserat test som gör att du kan identifiera styrkorna och svagheterna i ditt golfspel. Jämför dig själv mot de bästa spelarna i världen eller dina kompisar.

Watch video