STEP UP TO THE INDOOR GOLF CHALLENGE!
Ta chansen att spela en utmanande, spännande, rolig golf och spela head-to-head mot några av landets bästa golfare.

All spänning och intensitet som golf förmedlar utomhus får The Swedish unofficial Indoor Golf Championship presented by TrackMan att upplevas inomhus.
Med TrackMan Virtual Golf kommer du att uppleva oöverträffad noggrannhet på en häpnadsväckande detaljnivå – även hur banorna faktiskt spelas!

The Swedish unofficial Indoor Golf Championship presented by TrackMan är en individuell 2 x 18-hålstävling, som kommer spelas under mars 2022. Det kommer vara dam- och herrtävling parallellt, som kommer spelas som följer:
Damer & Herrar
1:a rundan: Barsebäck Golf Club (Sweden): 3:e MARS – 4:e APRIL
2:a rundan: Lidingö Golf Club Golf (Sweden): 3:e MARS – 4:e APRIL

VARFÖR? Simulatorgolf är en fantastisk möjlighet att behålla och utveckla sitt golfkunnande under vintern. Alla golfare kan vara med och testa sig själv mot de bästa spelarna, på exakt samma golfbana med identiska tävlingsinställningar (Tees, green speed, pin positions, wind conditions etc.). Hursomhelst, du kommer bli tvungen att spela riktigt bra golf för att ha chans att vinna!

THE SWEDISH UNOFFICIAL INDOOR GOLF CHAMPIONSHIP
PRESENTED BY TRACKMAN

TÄVLINGSREGLER OCH FORMAT:
Generellt “The Swedish unofficial Indoor Golf Championship presented by TrackMan” kommer att genomföras som en individuell open slagsspelstävling över 36 hål. En inomhusturnering är exakt densamma som en utomhusturnering. Samma regler gäller. Generella regler (R&A) hittar ni här på denna länk:

Generella Regler

Tävlingen kan bara spelas i en TrackMan-simulator med TrackMan Performance Studio version 8 eller nyare.
Du tävlar mot andra spelare och kommer synas på resultattavlan.
Din score på resultattavlan kommer att uppdateras efter varje färdigspelad runda.

Du måste avsluta tävlingen inom den definierade tiden för tävlingens start- och sluttid samt start- och slutdatum. Tävlingens rundor kan spelas på samma dag, men måste genomföras i rätt ordning.

REGLER FÖR PUTTNING
Manuell puttning, ”Gimmi”-avstånd: 2,4m

REGLER VID LIKA RESULTAT
Om två eller fler spelare delar förstaplatsen, tilldelas segern till den spelare med lägst sammanlags score på de sista 18, 9, 6, 3 eller 1 hål(en).

Turneringen är öppen för alla. Alla golfare har möjlighet att delta och spela i alla TrackMan-simulatorer i Sverige.

Maximalt antal deltagare är obegränsat.

THE SWEDISH UNOFFICIAL INDOOR GOLF CHAMPIONSHIP PRESENTED BY TRACKMAN

TVIST:
Om det uppstår en tvist under spelets gång kommer ägaren av den kommersiella faciliteten bestämma och avgöra vad som har hänt. Anläggningens ägare kommer behöva gå i god för giltigheten av rundan, om en tvist uppstår medan spelaren deltar i tävlingen. Anläggningens ägare måste skicka ett e-postmeddelande till TrackMan med en förklaring för att resultatet ska bli giltigt.

DISKVALIFIKATION:
När du deltar i denna turnering är det väldigt viktigt för oss, att alla har roligt och tävlar med rätta avsikter. Därför är alla typer av fusk eller att tillskansa sig orättvisa fördelar strikt förbjudet. TrackMan förbehåller sig rätten att diskvalificera spelare om det finns minsta misstanke för fusk i allmänhet, eller om någon antas bryta mot de officiella reglerna. Detta inkluderar, men är inte begränsat till identitetsstöld (inklusive att spela under en annan spelares TrackMan-konto).
Dessutom får du bara skapa och använda ett konto, när du deltar i The Swedish unofficial Indoor Golf Championship presented by TrackMan.

TrackMan förbehåller sig rätten att diskvalificera alla spelare, som har deltagit med flera konton. Alla resultat kommer att spåras, och vi uppmuntrar, dig att man vinner med stolthet och förlorar med värdighet.

DATUM:
Runda 1: 3:e Mars 2022 – 4:e April 2022
Runda 2: 3:e Mars 2022 – 4:e April 2022

REGISTRERING:
Registrering för “Swedish unofficial Indoor Golf Championship” kommer att äga rum i simulatorn på plats. Ingen föranmälan krävs. Däremot måste deltagare ha eller skapa en TrackMan-profil. När spelarna väl är inloggade med sin TrackMan-profil i simulatorn, kan de välja TOURNAMENTS, varefter de kommer få möjligheten att kunna välja “THE SWEDISH UNOFFICIAL INDOOR GOLF CHAMPIONSHIP” (DAM- respektive HERRklassen) och härifrån kan de gå med i turneringen.

Priser:
TRACKMAN kommer erbjuda väldigt coola priser till vinnarna.

Förstapris: en Bushnell Tour V5 Rangefinder.
Andrapris: Svart och orange TrackMan brandad PING Hoofer golfbag.
Tredjepris: Ett dussin RCT bollar.

GOLFBANOR:

Den första 18-hålsrundan spelas på Barsebäck Golf Club Ocean Course.
• Tee: Men Yellow, 6213 meters; Women Red 5354 meters
• Fairway Firmness: Medium
• Green Firmness: Medium
• Pins: Medium
• Wind: Calm
• Putting: Manual (gimmie <2,4 meters)
• Stimp: 9

Den andra 18 -hålsrundan spelas på Lidingö Golf Club
• Tee: Men White, 5812 meters; Women Blue: 5058 meters
• Fairway Firmness: Medium
• Green Firmness: Medium
• Pins: Hard
• Wind: Calm
• Putting: Manual (gimmie <2,4 meters)
• Stimp: 9